Lscapes

Landschapsarchitectuur en Tuinarchitectuur

Lscapes is een levendig ontwerpbureau gespecialiseerd in landschaps- en tuinarchitectuur, opgericht door Louis Saber en gevestigd te Stabroek, Antwerpen. Ons bureau barst van jeugdige energie en zoekt voortdurend naar frisse en tijdloze ontwerpen.

We staan bekend om onze benadering van de interactie tussen de natuurlijke wereld en architectuur. Met een scherp oog voor de omgeving en haar karakter streven we naar harmonie tussen landschapsarchitectuur, bouwkunst, interieurdesign en kunst. Het resultaat? Een boeiende en vloeiende samensmelting van deze disciplines.

Ons ultieme doel is het creëren van meerwaarde in elk project, wat de buitenervaring verrijkt. Onze passie voor kwaliteit heeft ons vaak geleid tot samenwerkingen met andere bekende architectenbureaus, waarbij we gezamenlijk streven naar het verleggen van de grenzen van creativiteit en esthetiek.

Als tuinarchitect ben ik vooral actief in de regio's Kapellen, Brasschaat, Stabroek, Schoten, Kalmthout en Schilde. Echter, onze projecten strekken zich uit over heel Vlaanderen, waar we onze expertise en passie voor het creëren van betekenisvolle buitenervaringen met enthousiasme delen.

Welkom bij Lscapes, waar we de natuur en architectuur laten samensmelten tot een adembenemende en betekenisvolle buitenbeleving.

Tuinarchitect Lscapes Antwerpen

" NATUURLIJKE HARMONIE GEËNCENEERD DOOR ONTWERP. "

Louis Saber

Louis Saber

Landschaps- & tuinarchitect / Founder

Ik ben Louis, afgestudeerd tuin- en landschapsarchitect aan de Erasmus Hogeschool Brussel. Mijn passie voor het creëren van groene ruimtes is samenhangend met een sterk toekomstgericht perspectief, waarbij ontharding, waterdoorlaatbaarheid en duurzaamheid de hoofdrol spelen in al mijn ontwerpprocessen.

Mijn ontwerpfilosofie wordt gevormd door een diepgaande betrokkenheid bij het transformeren van ruimtes tot levendige, duurzame omgevingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en milieuvriendelijk. Met mijn achtergrond en expertise streef ik ernaar om unieke, innovatieve oplossingen te bieden die de interactie tussen mens en natuur optimaliseren.

Of het nu gaat om onthardingsprojecten, het bevorderen van waterdoorlaatbaarheid of het integreren van duurzame elementen, ik ben gedreven om ontwerpen te realiseren die niet alleen de huidige behoeften, maar ook toekomstige generaties dienen. Mijn website is een venster naar mijn creatieve wereld, waar ik mijn projecten deel en mijn voortdurende streven naar vernieuwing en duurzaamheid met u deel. Laten we samen een groenere en duurzamere toekomst vormgeven!

Leo

Landschapshond

Leo, onze vrolijke landschapshond, is een ware optimist en staat altijd klaar om zijn poten uit de mouwen te steken voor onze projecten. 

Met zijn kwispelende staart als een natuurlijk kompas, is hij een onmisbare kracht binnen ons team. Leo's uitgebreide kennis over landschappen, tuinen en openbare ruimtes is indrukwekkend, en dat allemaal dankzij zijn vele wandelingen door diverse omgevingen. 

Hij is niet alleen een harige teamgenoot, maar ook een enthousiaste gids op het groene pad. Leo, de wandelende encyclopedie van landschapsontwerp!


Tuinarchitect Lscapes Antwerpen
Tuinarchitect Lscapes Antwerpen

Groene  ideeën ? 

Ontdek tijdloze schoonheid en duurzaamheid in elke tuin en buitenruimte met Lscapes, jouw toegewijde tuinarchitect in Stabroek, Antwerpen.

  louis@lscapes.be

  +32 492 84 30 35

Kastanjelaan 14

  Stabroek, Antwerpen

     

    © 2024 Lscapes

 

Heb je groene ideeën? Laten we ze waarmaken!