Heb je groene ideeën? Laten we ze waarmaken!

Wil je jouw droomtuin werkelijkheid laten worden? Laten we samen aan de slag gaan! Wacht niet langer, laat ons jouw tuindromen waarmaken!


​​
  Ons Bedrijf

Veelgestelde vragen

Natuurlijk is onze expertise van onschatbare waarde tijdens het ontwerpproces. Door onze ervaring hebben we geleerd dat zelfs wij niet alle antwoorden hebben. Het inschakelen van een expert biedt de mogelijkheid om creatief om te gaan met uitdagingen en heeft het voordeel om creatief problemen op te lossen. Vaak krijgen we fantastische ideeën van onze gewaardeerde klanten, maar soms ontbreekt het aan samenhang. Ons doel is om die puzzelstukjes te verbinden en van uw wensen een samenhangend en prachtig geheel te maken. Met onze begeleiding wordt uw droomtuin werkelijkheid.

Na een aangename kennismaking en het bevestigen van de samenwerking, gaan we direct aan de slag. Dit proces is opgedeeld in drie duidelijke fasen:

Fase 1: Conceptuele fase:

  • Analyse van het terrein, inclusief opmetingen.
  • Het opstellen van een moodboard/sfeerbeelden.
  • Ontwikkeling van een eerste ontwerpplan dat als basis dient voor het uiteindelijke ontwerp. 

Fase 2: Ontwerpplan en 3D-visualisaties:

  • Creëren van een professioneel ontwerpplan dat het volledige concept omvat en nauw aansluit bij de visie van de klant.
  • Genereren van heldere 3D-beelden om een beter inzicht te geven over het eindresultaat.
  • Groenplan ( structureel )

Fase 3: Technische plannen en beplantingsplan:

  • Opstellen van gedetailleerde technische plannen voor een overzichtelijke en vlotte uitvoering.
  • Ontwikkeling van een uitgebreid beplantingsplan voor een harmonieuze invulling van de tuin.

Na de realisatie van het ontwerp zorgen we voor een nauwgezette opvolging en coördinatie van de aanleg, om een soepele en hoogwaardige uitvoering te garanderen.

Onze succesvolle aanpak is gebaseerd op het feit dat we niet alleen ontwerpen maken, maar deze ook daadwerkelijk realiseren in samenwerking met professionele tuinaannemers.. En dit kan natuurlijk niet zonder rekening te houden met uw vooropgestelde budget. Samen met u bekijken we welke mogelijkheden er zijn om uw wensen binnen dit budget te verwezenlijken. We zullen eerlijk zijn over wat haalbaar is en wat niet. Soms kan een gefaseerde aanpak de ideale oplossing zijn, waarbij we stap voor stap werken aan het verwezenlijken van uw droomtuin. Onze transparante aanpak zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent.

Bij het ontwerpen van uw tuin zijn tal van factoren van cruciaal belang. Elke tuin die we creëren is uniek en op maat gemaakt. Daarom is ons initiële verkennende gesprek van essentieel belang. Tijdens dit gesprek analyseren we de situatie en bespreken we de mogelijkheden, waarna we u een transparante prijs bieden voor het volledige ontwerpproces. Het is belangrijk om te weten dat deze prijs alles omvat, zonder verborgen kosten, waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bij het ontwerpen van uw tuin is er niets vervelender dan het maken van de verkeerde keuzes wat betreft tuinmeubilair, een zwembad/zwemvijver of een groendak. Daarom staan wij volledig tot uw beschikking om samen met u de perfecte setting te vinden. We worden hierbij ondersteund door betrouwbare partners met een uitstekende smaak en een uiterst professionele aanpak.

Onze voornaamste troef is de persoonlijke begeleiding die we bieden vanaf de eerste schets tot aan de voltooiing van uw project. We staan continu aan uw zijde en nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het eindresultaat. Uw visie wordt door ons nauwgezet omgezet in realiteit, zonder compromissen. In tegenstelling tot de meeste doe-het-zelvers, die vaak te maken krijgen met onvoorziene uitdagingen, zorgen wij voor een gestroomlijnd proces. 

Hoewel het misschien ongebruikelijk klinkt, is de voornaamste reden waarom onze klanten voor ons kiezen, de langetermijnbesparing. Dankzij onze expertise en ervaring kunnen we samen met u uw tuinbehoeften analyseren. Door deze behoeften te integreren tot een samenhangend geheel, krijgt u van tevoren een duidelijk beeld van hoe uw tuin eruit zal zien. Dit zorgt ervoor dat uw tuin vanaf het begin aan uw verwachtingen voldoet. Bovendien kan een gefaseerde uitvoering bijdragen aan een geleidelijke, maar volledige afwerking van de puzzel die uw tuinontwerp is.

Kastanjelaan 14, 2940 Hoevenen,Stabroek


Groene  ideeën ? 

Ontdek tijdloze schoonheid en duurzaamheid in elke tuin en buitenruimte met Lscapes, jouw toegewijde tuinarchitect in Stabroek, Antwerpen.

  louis@lscapes.be

  +32 492 84 30 35

Kastanjelaan 14

  Stabroek, Antwerpen

     

    © 2024 Lscapes