Transformeer je tuin tot een rustgevende natuurlijke oase

 Architecturale en duurzame tuinen in Breda


Tuinarchitect Louis Saber realiseert

buitengewone, unieke tuinen


Op zoek naar een tuin die jouw stijl weerspiegelt? Van strakke lijnen tot weelderige oases, bij Tuinarchitect Lscapes in Breda maken we jouw droomtuin werkelijkheid. Laat ons jouw buitenruimte transformeren met eigentijdse, natuurlijke ontwerpen die perfect passen bij jouw visie. Ontdek hoe we duurzaamheid, architectuur en ecologie combineren voor een rustgevende, prachtige tuin.


Bekijk onze projecten

Tuinarchitect Breda

Landschaps- & tuinarchitect Louis Saber


Ik ben Louis, landschaps- & tuinarchitect afgestudeerd aan de Erasmus Hogeschool Brussel. Mijn passie voor groene ruimtes draait om ontharding, waterdoorlaatbaarheid en duurzaamheid. Mijn ontwerpfilosofie richt zich op levendige, functionele en milieuvriendelijke omgevingen. Met unieke oplossingen optimaliseer ik de interactie tussen mens en natuur. Of u nu een kleine stadstuin heeft of een landelijke boerderij bezit, ik sta klaar om het perfecte ontwerp te creëren dat past bij een duurzamere toekomst. Op mijn website deel ik mijn projecten en streven we naar vernieuwing en duurzaamheid. Laten we samen een groenere toekomst vormgeven! 

Wat doen wij?

Landschapsarchitectuur & Tuinarchitectuur


Wij ontwerpen tuinen die jouw visie perfect weerspiegelen, passend bij je huis en omgeving. Met aandacht voor duurzaamheid en ecologie streven we naar een tuin die met de tijd evolueert en waar biodiversiteit floreert, zodat je tuin altijd levendig blijft. Onze beplantingsplannen passen perfect bij jouw tuin en omgeving, met jouw kleur- en structuurvoorkeuren als leidraad. We kijken niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomstige groei van de beplanting. Zo geniet je altijd van een bloeiende tuin die blijft evolueren.

Wij ontwikkelen unieke beplantingsontwerpen die naadloos aansluiten op jouw visie en wensen, en perfect in harmonie zijn met zowel de woning als de omgeving. Ons streven naar duurzaamheid en ecologie staat centraal, wat resulteert in een krachtige en prachtige beplantingszone die blijvend floreert en nooit uitgeput raakt.

Wil je een nauwkeurig en professioneel beeld van je terrein en omgeving? Met onze geavanceerde technologieën kunnen we je terrein volledig en accuraat in kaart brengen en een gedetailleerde 3D-weergave maken. Laat je dromen werkelijkheid worden met een compleet beeld van je toekomstige buitenruimte.

Bij het ontwerpen van uw tuin is er niets vervelender dan het maken van de verkeerde keuzes wat betreft een tuinaannemer, tuinmeubilair, een zwembad/zwemvijver of een groendak. Daarom staan wij volledig tot uw beschikking om samen met u de perfecte setting te vinden. We worden hierbij ondersteund door betrouwbare partners met een uitstekende smaak en een uiterst professionele aanpak.

Hoe gaan wij te werk?

Kennismaking

Persoonlijk bezoek, jouw wensen, op maat gemaakt voorstel.

Omgevingsstudie

Verkenning terrein, inventarisatie elementen, hoogteverschillen bepaald, oriëntatie en omgeving vastgelegd.

Voorontwerp

Jouw tuin als de onze, maximale input voor jouw wensen, basis voor uiteindelijk ontwerp.

Definitief ontwerp

Opbouw plan: beplanting, verlichting, nutsleidingen, maatvoering, materiaalkeuze. Compleet tuindossier voor elke aannemer.

Opvolging

Offerte via vertrouwde aannemers. Geen binding, juiste match. Fasen uitvoering mogelijk. Optionele werfopvolging voor zorgeloos resultaat.

Tuinarchitect in Breda

Waar zijn wij actief?Met onze uitgebreide expertise zijn wij als Landschapsarchitecten & Tuinarchitecten voornamelijk actief in de regio Antwerpen en omliggende gemeenten zoals Brasschaat, Schilde, Stabroek, Kalmthout, Putte, Brecht en Wuustwezel. Echter, deze lokale focus beperkt ons geenszins. Onze toewijding strekt zich uit tot het creëren van buitengewone tuinen en buitenruimtes doorheen heel Vlaanderen.

Groene  ideëen ? 

 

Heb je groene ideeën? Laten we ze waarmaken!

Ontdek tijdloze schoonheid en duurzaamheid in elke tuin en buitenruimte met Lscapes, jouw toegewijde tuinarchitect in Stabroek, Antwerpen.

  louis@lscapes.be

  +32 492 84 30 35

 Kastanjelaan 14

  Stabroek, Antwerpen

     

    © 2024 Lscapes